Nieuwe cursus: Voorjaar 2020
Locatie: Scheemda / Groningen

De kosten voor deze inspirerende, verrassende én motiverende cursus zijn € 175,00.  

Cursus  

De cursus die Photoworks.NU organiseert is uniek in zijn soort. Geen on-line of schriftelijke cursus, wij kiezen voor een persoonlijke benadering waar wij letterlijk naast de fotograaf staan. Met de verschillende inspirerende opdrachten kunnen wij onze ervaring snel en direct overbrengen op de beginnende fotograaf. Wij zorgen met onze unieke benadering voor betere foto's.   

De camera wordt op de manuele stand gezet, M-stand, in plaats van de automatische stand. Dit geeft direct al betere technische foto's, doordat licht, scherptediepte, scherpte én kleuren beter tot hun recht komen.  

In vier avonden van 18:30 tot 21:00 uur worden de belangrijkste aspecten van het fotograferen belicht. Fotograferen is het lichtspel tussen sluitertijd, diafragma én iso. Met diverse praktijkopdrachten wordt de kennis over deze driehoek toegelicht. Inspirerend, verrassend en toegespitst op het specifieke onderdeel.  

Omdat wij kiezen voor de directe én persoonlijke benadering met twee cursusleiders, Arno en René, leert de cursist snel en kordaat de techniek zich eigen maken. 

De praktijkopdrachten vormen een groot deel van de avond. Tevens is het bekijken van elkaars fotowerk een belangrijk deel zodat we leren van elkaar. We willen elkaar inspireren én motiveren om betere foto's te maken. 

Elke cursusavond wordt afgesloten met een praktijkopdracht. Deze opdracht kan thuis worden gemaakt en is niet moeilijk of ingewikkeld. De opdracht zal de cursist verleiden om alles uit zijn/haar camera én eigen fotografie kennis te halen. 

De cursus zal worden gehouden in het UMCG Groningen.

Minimale deelname is 8 personen, maximaal 10 personen.

Kortom, bij Photoworks.nu ga jij betere foto's maken.